Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

nieuwe cursus Rots en Water basisschool groep 6-7-8

29 september 2017 16:00 - 24 november 2017 17:00

Op vrijdag 29 september aanstaande starten we weer met twee cursussen Rots en Water voor jongens en meiden.
1. van 16.00-17.00 uur basisschool leerlingen van groep 6-7-8
2. van 17.15-18.15 uur jeugd van voortgezet onderwijs klas 1 en 2
Hier enkel reacties van ouders van kinderen die de cursus tot nu toe hebben gevolgd:

“Mijn dochter is de afgelopen weken al een stuk rustiger. En minder snel boos en als ze in zo’n situatie terecht komt dan gaat ze letterlijk sterk staan en haalt ze diep adem. Mooi dat ze door een training tot zichzelf komt. Want als er een situatie voordoet dat ze boos is of even niet met haar frustratie om kan gaan, realiseert ze zich nu dat er ook andere mogelijkheden zijn om tot haar zelf te komen. Ik ben erg blij dat we dit hebben gedaan.”

“Onze zoon ging laatst in gesprek over iets waar hij het niet mee eens was, normaal wordt hij heel boos! Nu kiest hij er voor om te praten.”

“onze dochter durft haar mening beter te zeggen, ook al hebben anderen een andere mening!”

“Mijn zoon naar de cursus rots en water laten gaan, is een mooi cadeau. Hij staat een stuk sterker in het leven en is veel rustiger en zekerder.”

Deze Rots en Water- vaardigheidstraining is bedoeld voor basisschoolkinderen groep 6, 7 en 8  en voortgezet onderwijs klas 1 en 2, die problemen ervaren met betrekking tot zelfvertrouwen, assertiviteit, emotionele uitbarstingen en het bewaken van eigen grenzen. Of jeugd die gewoon een leuke training willen volgen waarin je veel fysieke oefeningen doet, die je meer energie en (innerlijke) kracht geven. Kortom lekker aan jezelf werken! “een mooi kado aan je kind, hij/zij leert keuzes te maken en voor zich zelf op te komen in allerlei (spannende) situaties.

In bijlage alle informatie! Heeft u vragen, dan kunt u altijd even mailen.
Opgave via de website: www.sportcentrumakkermans.nl

Ook 1 op 1 coaching mogelijk voor volwassenen of combinatie ouder en kind!.
In een sessie van 6 Personal Coachingen staat ook u weer stevig in de schoenen, geeft u uw grenzen aan en heeft controle over de ademhaling bij (in)spanning!

Gegevens

Begin:
29 september 2017 16:00
Einde:
24 november 2017 17:00