Spinning is een intensieve fietstraining in de zaal. Heb je zin om even lekker te zweten en aan je conditie te werken? Dan is de spinningzaal in Wommels je plek. Onze trainer brengt je met opzwepende muziek 45 minuten lang over berg en dal. En dat in ’t Friese land. Spinning is erg goed voor de conditie en vetverbranding. Geen les is hetzelfde en elke rit is weer een ultieme uitdaging. 

Verstand op nul en fietsen maar!

Je wisselt snelheden af tijdens de training en je komt in verschillende houdingen op de fiets te zitten en te staan. Je gebruikt echt je hele lichaam tijdens deze work-out die goed is voor je longen, je hart en je bloedvaten. Vergeet ook je billen, je rug en je benen niet: die worden een stuk sterker door spinning. De bewegingen die je maakt zijn soepel. Je kunt daardoor genieten van een goede work-out, zonder dat je last krijgt van je gewrichten. Iedereen (vanaf 14 jaar) kan op die spinningfiets stappen. 

  • Intensieve work-out voor je hele lichaam 
  • Trainen van hart, longen en bloedvaten 
  • Hoofd leegmaken, stress eruit fietsen en grenzen verleggen 
  • Elkaar motiveren en genieten! 

Dit zijn onze trainers die je begeleiden bij deze intense work-out:

 

Evert Ane

Evert Ane

‘Het maakt niet uit wat je doet. Als je maar beweegt’  Evert Ane Abma (1990) uit Leeuwarden weet iedereen energie te geven met zijn enthousiasme. Of …
Lees meer

Rooster

Maandag

Dinsdag

Donderdag

Scroll naar top