BELANGRIJKE NIEUWSBRIEF: 24-1-21

BELANGRIJKE NIEUWSBRIEF… EVEN LEZEN!

Beste leden

Deze nieuwsbrief begint met een stukje tekst wat mijn moeder afgelopen week heeft geschreven voor de meditatie voor de “Kring van Stilte”:

GEDULD  (door Mientje Luiken)                                                                  21 januari 2021

Volhouden in coronatijd: het helpt als je vertrouwt op de helende kracht van het Leven. Blijven vertrouwen vraagt ook om geduld:  het dulden en laten zijn van wat is en dát heeft alles te maken met leven in het NU.  Niet ongeduldig reiken naar wat nog niet is, ook niet passief neerzitten, maar actief en geduldig aanwezig zijn hier en nu. Kijken naar wat tijd nodig heeft om te groeien. Wachten en vertrouwen dat het zich zal tonen, als de tijd daar is.

Zo mooi gezegd. Ik ben dankbaar dat mijn ouders en mijn zus er nog zijn, dat we fijn en écht contact hebben. Dat we delen en helen en begrijpen. Dat we elkaar helpen en steunen. Ook al wonen we in 3 verschillende delen van Nederland (Brabant, Gelderland en Friesland). Dat we met liefde naar mijn broer kijken die komende februari 7 jaar geleden overleden is. Dat we geluk en verdriet samen delen.

Ik voel me een rijk mens.

Ook voel ik me een rijk mens, omdat ik mooie vriendschappen heb en van mijn hobby mijn (levens)werk heb gemaakt. Vanuit mijn passie voor de judosport, topsporter, judolerares geworden ben, mijn sportcentrum opgebouwd heb en nu sport als middel gebruik om kinderen, jongeren, en ook volwassenen te coachen en te begeleiden. En met al mijn levenservaring als kind, sporter, partner, ex-partner, vrouw te blijven staan in deze roerige tijd, iedere middag weer genietend van de spelende en blije kinderen.

Uiteraard zijn er ook in mijn leven van dankbaarheid en rijkdom, de gewone dagelijkse dingen, die niet te betalen zijn met dankbaarheid en emotionele rijkdom.

Denk hierbij aan betaling personeel en betaling vaste lasten etc.

Met de inkomsten van nu is dat nog te doen. Ik vraag daarom aan de huidige leden om lid te blijven en door het betalen van de contributie mee te helpen om het Sportcentrum door de komende maanden heen te helpen.

 

SPORTEN VERHOOGT DE WEERSTAND—BLIJF IN BEWEGING:

En kom gerust sporten. We doen het veilig en volgens de rivm-regels.

In de vorige nieuwsbrieven staat hier alles over. Je kunt deze vinden op de website.

Voor eerst dus geduld, blijf in beweging en pas goed op elkaar en op jezelf en laten we voor elkaar zorgen en elkaar helpen….bel eens vaker met je ouders, alleenstaanden en mensen die het extra nodig hebben, maar ook gewoon met je vrienden. Daar waar je vastloopt en mijn, onze hulp wilt vragen…doe dat dan…Wij staan klaar voor jullie.

 

Warme groet,

Véronique,

(06 15878393)

namens Team Akkermans,

info@sportcentrumakkermans.nl