fbpx

Koffie, thee en limonade
Alle leden kunnen na het sporten gratis wat drinken. Gezellig nog even na kletsen en uitzweten. Voor frisdrank wordt een vergoeding gevraagd.

Sauna
In zowel de dames als de heren kleedkamer bevinden zich een sauna. Al onze leden kunnen hiervan, na het sporten, gratis gebruik maken. Bij de balie kun je een emmer saunavloeistof afhalen voor een extra onspannen verblijf.

Snelbruiner
In het sportcentrum is een snelbruiner aanwezig. Voor leden vanaf 18 jaar is het gebruik hiervan gratis. Niet-leden kunnen tegen betaling kan hiervan gebruik maken (bel even voor een afspraak.)

Fysiotherapie (Topfysio)
In ons sportcentrum is een afdeling van TOPFYSIO gevestigd. De praktijk heeft een aantal therapeuten in dienst. Bij je intake kun je op verzoek of op advies gebruik maken van deze praktijk. Voor meer informatie over TOPFYSIO kijk je op http://www.topfysio.nl.

Voor een goede lijn
‘Voor een goede lijn’ is een praktijk voor gewichtsbeheersing en voedingsadvies. In de praktijk maakt u kennis met Jolanda. Door middel van persoonlijke, deskundige begeleiding geeft zij u motivatie en leerzame adviezen voor uw goede lijn. Als gediplomeerd gewichtsconsulente is Jolanda bevoegd om gezonde mensen te adviseren en begeleiden met onder- of overgewicht. Jolanda is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten.

Jolanda: “U heeft al heel wat diëten geprobeerd. Waarom gaat het nu wèl lukken? Als u mijn adviezen probeert toe te passen zult u zien op de weegschaal dat het werkt. Het is de bedoeling dat u deze manier van eten levenslang vol kunt houden. Slechte eetgewoonten kunnen een verslaving worden. Dit gaan we doorbreken door die eetgewoonten aan te passen. U leert verstandig omgaan met uw voedings- en leefgewoonten met als resultaat een blijvend succes!”

“Mijn doel is voor iedereen een gezonde leefstijl mogelijk te maken met een gezond gewicht. Gezond leven met een gezond gewicht is ook voor u en uw gezin weggelegd! Met een gezonde leefstijl bedoel ik: kiezen voor wat je doet. Met aandacht eten, met aandacht bewegen en voldoende aandacht besteden aan jezelf. Je moet een keuze maken om bepaalde dingen juist wel of juist niet te doen. Het leven is beslissingen nemen, een gezonde beslissing draagt bij aan een gezond lichaam. U leert verstandig omgaan met uw voedings-en leefgewoonten met als resultaat een blijvend succes! Het resultaat:

Geen jojo-effect door verantwoord afvallen
U leert omgaan met voeding in allerlei situaties
U kunt goed kiezen uit al het aanbod
U leert verantwoorde menu’s samenstellen voor het hele gezin
Persoonlijk voedingsadvies voor blijvend betere eetgewoonten
U zit lekker in uw vel en voelt zich fitter dan ooit
Het advies van de gewichtsconsulenten wordt (gedeeltelijk) vergoed door verschillende zorgverzekeraars. U vindt in uw verzekeringspolis of u in aanmerking komt voor vergoeding. Op de website http://www.gewichtsconsulenten.nl staat het meest recente overzicht.”

Met enige regelmaat zijn op Jolanda’s website nieuwsbrieven, kleine nieuwsberichten of een column te vinden. Kijk op http://www.vooreengoedelijn.nl of volg haar op Twitter.