Nieuwsbrief 09-01-2022

 Beste leden,

Allereerst allen de beste en sportieve wensen voor 2022. Dat we er in goede gezondheid van mogen genieten.

Als je onze mooie feestkaart met VIP-pas nog niet hebt ontvangen, dan gaan we ons best doen dat komende week voor elkaar te krijgen. Zolang er geen veranderingen zijn mbt de corona-maatregelen zijn we  genoodzaakt een buitenprogramma aan te bieden. Volwassenen mogen tot 17 uur met maximaal 2 tegelijk.

Heb je de petitie nog niet getekend dat “Sport essentieel “is en je vindt dat dat wel zo is, dan hier de link en graag intekenen, dan kunnen we hopelijk bij een eventuele nieuwe lockdown “gewoon open” blijven: Sporten is ESSENTIEEL! – Petitie24.nl

Deze eerste nieuwsbrief van 2022 bevat verschillende onderwerpen:

  1. Stormbaan
  2. “judo en spel” en  “Sport en spel”
  3. Buitenrooster met HiiT
  4. weerbaarheid
  5. yoga online
  6. core-training

AD 1 Stormbaan:

De stichting Judo Support Wommels Sneek heeft afgelopen november € 5.000

gewonnen bij de vriendenloterij. Met dat geld bouwen we half januari een stormbaan bij het sportcentrum, zodat de judoka’s en ook andere leden hun skills en conditie kunnen vergroten. We houden jullie op de hoogte van de bouw en de mogelijkheden met en bij deze baan. Denk hierbij aan survival activiteiten en core-training met TRX.

AD 2: “judo en spel” en “sport en spel”:

Op de website staan wekelijks de tijden en plaatsen voor “judo en spel” en  “sport en spel”. Haal daar dus je info en juiste tijden vanaf: www.sportcentrumakkermans.nl

AD 3: Buitenrooster met HiiT:

We zijn vanaf maandag 3 januari weer gestart met buitencircuits, HiiT. We mogen per keer slechts 2 volwassenen vermaken. Dus voor de echte bikkels, Inschrijven kan via deze link (als inschrijven via de link niet lukt, app mij dan even):

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1azE9SAH64sqBPq1arVdyyiijIkiZ0dQ1qouMVol0A4g/edit?usp=sharing

AD 4: weerbaarheidstrainingen:

1.Op maandag 17 januari om 14.30-15.20 uur ( kan verschuiven afhankelijk van de corona-maatregelen) wil ik starten met een cursus weerbaarheidstraining (8 lessen) voor kinderen uit groep 2 t/m 4. Spelenderwijs gaan we bezig met opbouwen weerbaarheid onder het motto: “weerbaar zijn begint bij jezelf!” Meer info of aanmeldingen kunnen via de mail naar mij: info@sportcentrumakkermans.nl

2.Op vrijdag 21 januari om 15.00-16.00 uur ( kan verschuiven afhankelijk van de corona-maatregelen) wil ik starten met een cursus weerbaarheidstraining / rots en Water (8 lessen) voor kinderen van groep 5 t/m 8. Leer nog beter opkomen voor jezelf, grenzen aangeven, je emoties beheersen en keuzes maken. Een ouder zei mij eens : “dit is een cadeau aan mijn kinderen, hier hebben ze hun hele leven iets aan”. Meer info of aanmeldingen kunnen via de mail naar mij: info@sportcentrumakkermans.nl

AD 5: yoga online:

Wil je de yoga zoomlink ontvangen? Mail mij dat dan, dan zet ik je op de lijst erbij. Maandagochtend en maandagavond live yogales van Marieke. Daarna ontvang je de link van deze lessen, zodat je ze ook op een ander moment kunt doen.

AD 6: core training:

Er is een videokanaal van mij op youtube: Véronique Akkermans.

Hier staan allerlei filmpjes op uit de eerste lockdown van 2020. Komende week zal ik er ook weer een coretraining bijzetten. De link komt ook op de website te staan. Als je je aanmeld als abonnee op de youtube site dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw filmpje opkomt.

Altijd leuk om te zien en mee te doen.

Blijf allemaal alert: bij symptomen blijf thuis, was je handen, houdt 1,5 meter afstand. Leef bewust, gezond en verstandig.

Heb je vragen?  Mail mij dan:  info@sportcentrumakkermans.nl

Tot snel allemaal!

Warme groet en we hopen jullie snel weer te zien.
Véronique

(06-15878393)
Namens Team Akkermans

info@sportcentrumakkermans.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Scroll naar top