nieuwsbrief 16-12-2020

Deze Nieuwsbrief  is vandaag alle leden gemaild. Als je deze niet hebt ontvangen, kijk dan eerst even in de spambox. Zit daar ook niets in, mail mij dan, dan check ik of jouw mailadres goed in het systeem staat.

Beste leden,

Het is een mistige en natte woensdagochtend, maar na twee dagen in een dipje is het nu weer tijd om de schouders eronder te zetten.

Het sportcentrum is gesloten t/m 19 januari 2021. Dat had ik even niet aan zien komen. De beste manier is nu om mee te bewegen met wat allemaal gebeurt in de wereld en in mijn leven. En om dankbaar te zijn, voor dat wat er is. Bovenal blijven gezondheid en veiligheid leidend.

Ik ben trots op mijn medewerkers die het hele jaar mee hebben bewogen in alle situaties, die klaar hebben gestaan voor elkaar, voor mij en voor jullie. Mijn medewerkers geef ik nu een verdiende rust t/m 3 januari. Daarna zullen we weer voor jullie klaar staan op allerlei verschillende manieren.

Ik ben ook ontzettend blij met jullie, de leden. Ook jullie hebben meebewogen in allerlei situaties. Ik ben heel blij dat jullie trouw zijn gebleven aan Sportcentrum Akkermans en ons het voortbestaan gunnen. Ik hoop dat jullie de mogelijkheden hebben dat voort te zetten.

Net als in de vorige lockdown periode, is het ook nu weer mogelijk om materialen te lenen. Je bepaalt weer zelf de borg. Mail mij jouw wensen en ik kijk of ze te vervullen zijn en wanneer je deze spullen af kunt halen.

Verder bedank ik iedereen voor de lieve appjes en berichtjes en steuntjes in de rug. Dit doet mij erg goed en geeft heel veel energie.

 

Fijne dagen, warme groet,

Véronique,

namens Team Akkermans,

info@sportcentrumakkermans.nl