nieuwsbrief 22-04-2020 Update

HEB JE DEZE NIEUWSBRIEF NIET VIA DE MAIL ONTVANGEN? CHECK DAN JE SPAMBOX. ZIT IE DAAR OOK NIET IN, STUUR MIJ DAN EEN MAIL EN VERMELD EVEN OVER WELK(E) LID/LEDEN HET GAAT!

NIEUWSBRIEF : 22-04-2020 UPDATE

Beste leden,

Allereerst enorm bedankt voor jullie support aan jullie favourite Sportcentrum. We zijn nu ruim 5 weken verder en ons mooie Sportcentrum is en blijft helaas nog steeds gesloten en…we missen jullie en jullie gezelligheid.

Dinsdag 21-04-2020 heeft Mark Rutte aangegeven dat kinderen weer buiten mogen sporten…we zijn gelijk volop aan het brainstormen en komen met een mooi plan. Vanaf 11 mei zullen de kinderlessen op wat voor manier dan ook doorgaan (buiten). Zo snel als het plan uitgewerkt is, zullen we dit met jullie delen.

Helaas zullen de volwassenen nog even thuis moeten sporten.                                                                                            Mark Rutte zei hierover: “Voorzichtigheid NU is beter dan spijt achteraf.”

Voor jullie zullen we filmpjes blijven maken om jullie te stimuleren en te inspireren. Als jullie workout verzoekjes hebben, dan horen we het graag. Mail me dan even.

Wel even een korte update over de afgelopen weken. We hebben namelijk, zoals jullie weten,  niet stil gezeten al die tijd:

 • Meer dan 100 Filmpjes geplaatst(zie onze website en youtube!)
 • De filmpjes zijn meer dan 5000 keer bekeken
 • Nieuwsbrieven verspreid
 • 126 lieve mailtjes ontvangen
 • 53 lieve appjes gekregen
 • We hebben meer dan 300 artikelen UITGELEEND:

10 steps

9 spinningfietsen

180 judomatjes

5 olympische barbells met 60 kilo gewicht

8 power setjes

21 Dumbell setjes

8 elastieken

3 pilates ringen

8 bokspalen

4 paar bokshandschoenen

Biljarttafel

6 pilates balletjes

1x Touw

1x Ping pong netje

2x kettle bell

2x medicin ball

1x stootkussen

1x X-co

1x laddertje

2x valmat judo

 • Vele telefoontjes gepleegd met leden
 • Alle leden een kaart gestuurd
 • krijgt het Sportcentrum een extra grote schoonmaakbeurt
 • ruimen we veel op
 • hebben we verschillende klussen worden uitgevoerd

Mijn werknemers en ik praten over hoe we het kunnen gaan aanpakken als we weer open mogen en die 1,5 meter in acht moeten gaan nemen. Gelukkig heeft Sportcentrum Akkermans heel veel m2, dus daar maken we ons niet echt zorgen om.

Wij missen het om jullie weer te zien in ons Sportcentrum. Wij begrijpen ook  dat thuis sporten de nodige motivatie vraagt en hoe langer het duurt, des te moeilijker dat wordt. Heb je daarom behoefte aan wat extra tips laat het ons dan weten via onderstaand mailadres. Wij zullen dan zorgen dat één van onze instructeurs contact met jou opneemt om te kijken hoe hij/zij jou extra kan motiveren.

Zodra er meer nieuws is zullen wij jullie informeren via mail en website. Heb je zelf vragen en/of opmerkingen mail dan naar: info@sportcentrumakkermans.nl.

Wij kijken uit naar het moment dat het sportcentrum weer open kan voor iedereen, er weer vol leven en gezelligheid is en er weer samen gesport kan worden.

Voor nu kan ik alleen maar zeggen: blijf gezond en blijf bewegen.

Zorg goed voor jezelf en zorg goed voor elkaar. Blijf Positief!

En nogmaals, heel erg bedankt voor jullie support!

 

lieve groet,

Véronique Akkermans

Namens Team Akkermans:

Evert Ane, Evert Douwe, Tessa, Marieke, Gerdie, Carin,

Lourens, Sultan, Marit, Richt, Wytze, Nieck en Nolina

nieuwsbrief 22-4-20 UPDATE