Nieuwsbrief 30-12-2021

 Beste leden,

Laat ik beginnen met een persoonlijke noot en terugkijken op de afgelopen 2 jaar. Ik kies voor 2 jaar, omdat de laatste 2 jaren er privé behoorlijk wat is veranderd in mijn leven. Allereerst wil ik jullie zeggen dat het goed met mij gaat en ik dit schrijf om jullie mee te nemen in mijn leven.

2 jaar geleden eindigde mijn relatie met Shirley, na bijna 20 jaar. Er volgde een tijd van loslaten van verwachtingen, loslaten van een toekomstbeeld, vallen en opstaan en loslaten van een gezin en familie, waarvan ik bijna 20 jaar deel uit maakte. En weer vallen en opstaan en groeien. Vooral ook groeien, geloven in mezelf en mezelf terugvinden. Zo vreemd om te ontdekken dat ik mezelf toch weer verloor in een relatie. Naast al dat verlies heb ik dus mezelf teruggevonden en ik geniet van het leven. Ben vanuit mezelf erg positief ingesteld en dat brengt me heel ver. Heb mooie mensen in mijn omgeving en mooie mensen ontmoet, vriendschappen verdiept en mooie gesprekken gevoerd. Met mijn ouders en familie gaat het heel goed. Wat een rijkdom allemaal.

Mijn positieve instelling heeft mij ook door de corona-periodes heen geloodst. Zakelijk liep het natuurlijk allemaal niet zo soepel vanwege de corona. Steeds wilde ik mijn schouders eronder zetten en knallen met het Sportcentrum. De corona zette steeds de boel letterlijk en figuurlijk op slot. Maar ik heb weer goede hoop, zeker nu het er naar uit gaat zien dan sporten als essentieel wordt aangemerkt. Laten we hopen dat er snel duidelijk is wat dat dan betekent voor ons Sportcentrum en er van uit gaan dat we dan niet meer hoeven te sluiten bij een eventuele nieuwe lockdown.

Met dankbaarheid kijk ik naar het verleden en met nieuwsgierigheid kijk ik naar de toekomst.

Dus wat mij betreft knallen we 2022 in en wens ik jullie en mijzelf een top jaar in goede gezondheid en leef vooral je eigen leven: Volg je hart, het weet de weg!

Dan over naar de orde van de dag en volgen er nu nog wat praktische zaken:

  • Vanaf maandag 3 januari t/m vrijdag 7 januari is er in Wommels weer elke dag sport en spel van  15.30-16.15/16.30 uur voor de kinderen. Bij regen én tegen het vriespunt, hou dan de website in de gaten.
  • We starten vanaf maandag 3 januari weer met buitencircuits, HiiT. We mogen per keer slechts 2 volwassenen vermaken. Dus voor de echte bikkels, Inschrijven kan via deze link (als inschrijven via de link niet lukt, app mij dan even): Corona hiit – Google Spreadsheets
  • Hou deze website in de gaten voor de sport en spel en HiiT trainingen na 9 januari. Alles afhankelijk van wat het kabinet besluit ivm scholen en essentieel zijn van sport: www.sportcentrumakkermans.nl
  • Er is een videokanaal van mij op youtube: Véronique Akkermans. Hier staan allerlei filmpjes op uit de eerste lockdown van 2020. Altijd leuk om te zien en iets mee te doen.
  • Wil je de yoga zoomlink ontvangen? Mail mij dat dan, dan zet ik je op de lijst erbij. Maandagochtend en maandagavond live yogales van Marieke
  • Op vrijdag 21 januari om 15.00-16.00 uur wil ik starten met een cursus weerbaarheidstraining / rots en Water voor kinderen van groep 5 t/m 8. Leer nog beter opkomen voor jezelf, grenzen aangeven, je emoties beheersen en keuzes maken. Een ouder zei mij eens : “dit is een cadeau aan mijn kinderen, hier hebben ze hun hele leven iets aan”. Meer info of aanmeldingen kunnen via de mail naar mij: info@sportcentrumakkermans.nl

VERDER WENSEN WIJ JULLIE ALLEMAAL FIJNE JAARWISSELING EN EEN GOEDE LANDING IN 2022!

Blijf allemaal alert: bij symptomen blijf thuis, was je handen, houdt 1,5 meter afstand. Leef bewust, gezond en verstandig.

Heb je vragen?  Mail mij dan:  info@sportcentrumakkermans.nl

Tot snel allemaal!

Warme groet en hele fijne dagen!
Véronique

(06-15878393)
Namens Team Akkermans

info@sportcentrumakkermans.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Scroll naar top