‘Alles is mogelijk!’ ’ 

Gerdie Adema (1991) uit Stiens is een sporter pur sang. Ze geeft diverse lessen bij Sportcentrum Akkermans. Van yoga tot spinning, van pilates tot piloxing; van yin naar yang, Gerdie vindt de afwisseling heerlijk. Ze heeft altijd gedanst en gezwommen en in elke les die ze geeft weet ze wel weer iets nieuws in te brengen. Van jong tot oud weet ze mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Gerdie: 

“Ik ben er niet voor gemaakt om één ding te doen. Ik houd van mijn werk in de kinderopvang en vind het tegelijkertijd superleuk om mijn sportiviteit in Sportcentrum Akkermans te delen. Ik vind het fijn als mensen blij uit m’n les komen, dat geeft mij de kracht en de energie om er telkens weer wat moois van te maken. Bij Pilates verzin ik altijd nieuwe dingen, ondanks dat het een zelfde soort oefening is. Het is leuk om te zien dat mensen het dan na een maand onder de knie hebben.” 

Sport is een sociale activiteit

“Het sociale contact staat bij mij bovenaan. We delen verhalen met elkaar, want ook daar gaat samen sporten over. Ik vind het fijn om mensen te inspireren gezond te leven en ik vind het heel bijzonder dat er mensen van 76 in mijn lessen komen. De lat hoeft niet altijd zo hoog te liggen als we denken. We kunnen de training zo aanpassen dat die voor iedereen te doen is. Alles is mogelijk!”  

Scroll naar top