Dansen maakt iedereen blij! ’ 

Tessa van Onna (1989) uit Wommels is de Latin danser bij Sportcentrum Akkermans. Ze geeft yoga en powerlessen en met Zumba brengt ze hier pure vreugde! Toen ze door India reisde, kwam ze in aanraking met yoga, daar verdiepte ze zich in. Als Latin dancer trok ze met haar danspartner jarenlang door Europa om wedstrijden te dansen. Ze draagt dus zowel passie voor Latin dance als voor yoga in zich en die verenigt ze hier in Wommels. 

Tessa: 

“Toen ik zwanger was van m’n oudste kwam ik hier wonen. Mijn vriend Jelmer, judoka bij Véronique, wilde graag in Wommels blijven wonen, dus ik ben vanuit Noord-Holland hiernaartoe gegaan. Nu hebben we hier ons gezinnetje met drie kinderen. Ik stopte met wedstrijddansen, maar dans raak je nooit kwijt. Véronique kreeg daar lucht van en vroeg me of ik hier wilde komen lesgeven. Ondertussen ben ik hier een beetje een manusje van alles. Als er iets uitvalt, kan ik het wel overnemen.”

Ik help body en mind gezond te maken

“Toen Shirley stopte, heb ik haar yogalessen mogen overnemen. Degene die Zumba gaf ging met zwangerschapsverlof en kwam daarna niet terug. Dat was voor mij eerlijk gezegd een cadeau, want Latin dance is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Het is zó fijn om te zien hoe blij mensen daarvan worden! Ik houd ervan onder de mensen te zijn en ze in beweging te brengen. Ook om ze bewust te maken van hoe je met goede zorg voor body en mind jezelf gezond houdt.”

Scroll naar top